Работно време: Понеделник - Петък, 08:30 - 17:30ч. | ЗА ПОРЪЧКИ: 032 99 22 99
Добре дошли ! Влезте или създайте нов профил!
Кошницата е празна!

Стоматологичен стол - CREDIA G1

Марка: Takara Belmont
Код на продукта: CREDIA G1
Наличност: Със запитване
Цена:
21 000,00лв.
С включено ДДС

CREDIA G1

Денталните столове на TAKARA BELMONT използват електро-хидравлична система, която непрекъснато бива подобрявана след старта на първия хидравличен юнит през 1936 година. Благодарение на своята прецизна и безпроблемна работа, високата си товароносимост, и преди всичко, разбира се - голямата високонадеждност, е причина за тяхната употреба в много части на света. Ергономичния дизайн осигурява пълен комфорт както за пациента, така и за стоматолога. Денталните юнити разполагат с пневматична система, която е максимално опростена, устойчива и много лесна за използване. Производствения опит гарантира, че клапаните (вентилите) и другите принадлежности работят безпогрешно и изискват много малка поддръжка. TAKARA BELMONT поддържа строг контрол върху своите продукти и части, както в рамките на компанията, така и по отношение на доставчиците. Компанията се основава върху старателно изградена система за управление на качеството на базата на международните стандарти , впоследствие адаптирана във всичките й производствени бази по целия свят.

 

 

СТОЛ ЗА ПАЦИЕНТА

Разновидни позиции
- С широк обхват от движения, този стол поддържа практическата работна среда, която отговаря на всичките изисквания на лекаря

Плавни движения и висока товароносимост
- Висококачествената хидравлична система на стола осигурява плавни движения по време на работа с пациенти с тегло до 200 кг.
- Съединителната кутия може да бъде разположена на разстояние до 800 мм пред стола.

Свободно използване (без ръце)
- Свободното ръчно движение на стола е възможно благодарение на бързореагиращ педал, който се намира в основата на юнита. Този дизайн елиминира необходимостта от педали свързани с кабел, което прави по-лесно почистването около стола и улеснява работата на лекаря.

Гъвкави и убодни работни позиции
- Този модел разполага с двуосни облегалки за глава с удължена/удължаваща се стойка за по-високи пациенти. Гъвкавостта на тази система означава, че столът може да се нагласи по такъв начин, който осигурява убодна позиция за сядане за широк кръг от пациенти. Може да се настрои също в позиция 'назад' за пациенти в инвалидни колички.

Комфорт за пациента
- Ергономичната разгъваща се облегалка за гърба предлага пълен комфорт за пациента и обгръща естествените движения на тялото.

ЛЕКАРСКИ БЛОК и КОНТРОЛНО ТАБЛО (долно и горно окачване)

Всичко на една ръка разстояние
- Големия и просторен плот разполага с извита форма, която Ви позволява да  достигнете всеки уред и инструмент с минимални усилия.

Пет извода с универсални размери за лесно захващане
- Проектирани са за стабилно захващане на уреди/инструменти с различни размери.

Минимизира умората
- Шланговете, които държат наконечниците поддържат оптимално обтягане за максимално удобство по време на работа. Изисква се минимално усилие за поставяне на инструментите обратно в изводите на плота, които са изработени да бъдат с гладка повърхност, която е лесна за почистване. 

ПОДВИЖЕН ПЛЮВАЛНИК

Лесен за поддръжка
- Порцелановия плювалник е разглобяем и лесен за почистване. Ключовете за активиране изпълването на чашата са лесно достъпни, както за пациента, така и за асистента.
 

Сестрински блок
- Инструментите, които асистента може да използва разполагат с 3 извода - шлангове за ръкохватка вода / въздух, за аспиратор и за слюносмукател с регулируем контрол на потока. 
- Ръкохватка за вода с контрол на потока и бутон за измиване на плювалника са разположени на предния панел.

Клинична гъвкавост
- Еднакво удобен както за десничари, така и за левичари.
- Лекарския блок е симетрично проектиран и може да бъде пригоден и за лекари работещи с лявата ръка.

Практична работа
- Гъвкавото рамо на стола позволява инструментите на асистента да бъдат разположени удобно дори при процедури изискващи повече от един лекар.

ОПЕРАЦИОННА ЛАМПА

Благоприятна и безвредна за очите и на лекаря и на пациента
- LED лампата на BELMONT е разработена с цел да намали умората в очите, причинена от осветяването. Нейните ясни и изчистени ръбове предотвратяват осветяване, което би могло да доведе до натоварване очите на пациента.
- Правоъгълната форма на лампата насочва ярката светлина в устната кухина, която светлина постепенно редуцира своята яркост около вътрешната част на бузите на пациента.
- Размери на операционна лампа : 85 х 155 ммТочната яркост, която Ви е необходима
- Поради това, че всеки има свои изисквания относно светлината, LED лампите на BELMONT включват степенен контрол на интензитета за регулиране на яркостта, който да отговори на Вашите изисквания. Светлинния интензитет може да се регулира от 3,100 lux до 28,000 lux, като същевременно се поддържа цветна температура от 5,000 K, която е идеална при тези условия на работа.

Гъвкавост при всеки желан ъгъл на работа
- Триосовата лампа може да се върти гладко, което позволява да бъде разположена в позиция по Ваше желание с лекота.
- Благодарение на тази гъвкавост, лекаря може лесно да насочи осветяването в зоната, в която е необходимо.

СТОЛ ЗА СТОМАТОЛОГА

Разполага с облегалка за гърба с регулируема позиция на ъгъла, като може да се нагласи на всяка височина в диапазон от 473 - 623 мм. 

ТАПИЦЕРИЯ (ЦВЕТОВЕ)

  • GU01 Светлосиньо

  • GU02 Светлозелено

  • GU03 Тъмносиньо

  • GU04 Светлосиво

  • GU05 Винено червено

  • GU06 Жълто

Разгледайте каталога на CREDIA G1

ТУК

 

Напишете отзив

Вашето име:Вашият отзив:

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:

Дентални консумативи - view all