Работно време: Понеделник - Петък, 08:30 - 17:30ч. | ЗА ПОРЪЧКИ: 032 99 22 99
Добре дошли ! Влезте или създайте нов профил!
Кошницата е празна!

Headlines

Сравнение на маски N95 с FFP3 и FFP2 - каква е разликата?
С новата Коронавирусна болест в световен мащаб, много хора са разбираемо загрижени за здравето и безопасността си. В тази публикация ще разгледаме разликата между стандартите за филтриране на респиратори като N95 и FFP2 / FFP3.   Съдържание: 1. Маски сравнени с респираторни (*дишащи, противогазови) маски. 2. Респираторни стандарти. 2.1. N95 срещу FFP3 & FFP2. 2.2. KN95 сравнен с N95. 2.3. Дали N95 / N100 всъщност са по-добри от FFP2 / P3? 2.4. Клапанни сравнен..
Read More
СЕМИНАР ПО ИМПЛАНТОЛОГИЯ - 6-ти ЮЛИ 2019
Медикалпарк ЕООД съвместно с ИМПЛАНТСТОР ООД и NeoBiotech има удоволствието да Ви покани на предстоящия СЕМИНАР ПО ИМПЛАНТОЛОГИЯ, който ще се проведе на 06 ЮЛИ 2019г. в гр. Пловдив. - Лектор на събитието ще бъде Д-р Боян Павлов. - Лекционната тематика на семинара е "Въведение в протезирането на зъбни импланти".   ЩЕ БЪДАТ ЗАСЕГНАТИ ВАЖНИ ТЕМИ КАТО: ✓  Планиране по класове на ДЗР, ✓  Отпечатъчни техники и материали, ✓  Избор на надстройки, видове надстройки на..
Read More
Харесай - Сподели - Спечели
Условия на кампанията „Харесай – сподели - спечели”     Какво представлява? Целта на кампанията е, когато някой потребител хареса и сподели страницата ни във Facebook- http://facebook.com/MedicalparkBG , то същия да бъде възнаграден за своето съпричастие и отделено време.   Кой може да участва? Всеки един човек, който хареса или сподели страницата ни във Facebook   Награди: 3% отстъпка при поръчка от нашия сайт или на място в нашите м..
Read More
Весели празници
Уважаеми посетители, приятели, клиенти, партньори,  Желаем да ви уведомим, че зимната ни почивка започва от 24 Декември и ще продължи до 4 Януари. През това време няма да можем да отговаряме на телефонните Ви обаждания, както и на електронната поща. Всички поръчки направени през този период, ще бъдат обработени на 5ти и 6ти Януари.  Благодарим Ви! Медикалпарк Ви желаe весели празници и честита нова година! ..
Read More
Медикус, Денто, Галения
Здравейте скъпи приятели! Искаме да благодарим на всички Вас, които отлелихте време и посетихте нашия щанд на изложението Медикус, Денто, Галения, което се проведе в гр. Пловдив от 22 до 25 Ноември 2014. Споделяме и няколко снимки, за тези които не успяха да ни посетят. Желаем Ви успех и до скоро виждане!     ..
Read More
Покана - 11.08.2014
Здравейте Скъпи Приятели! Искаме да Ви поканим на ежегодно провеждащата се изложба "МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ - 2014", която ще се проведе в Междунатоден Панаир Пловдив от 22 Октомври до 25 Октомври 2014. Ще бъдем в Палата №11 - щанд № I-1.  Щанда ни е първия вляво, като минете през главния вход. Очакваме Ви с нетърпение! Поздрави!    Екипа на Медикалпарк ЕООД ..
Read More
Здравейте приятели! Искаме да Ви запознаем с новата ни услуга: Фиксирана Цена за Доставка - 5лв. Това е услуга, от която може да се възползва всеки наш клиент при поръчка на атикули от нашия сайт. Фиксирана цена за доставка от 5 лева е валидна за всички поръчки направени от сайта ни, от регистриран клиент. Без значение от теглото или обема на заявения продукт, цената за доставка няма да се оскъпи, а ще си остане 5 лв. за цяла България. При бланката за поръчка в полето доставка, клиен..
Read More