Работно време: Понеделник - Петък, 08:30 - 17:30ч. / ЗА ПОРЪЧКИ: 032 99 22 99
Добре дошли ! Влезте или създайте нов профил!
Кошницата е празна!

Автоклав Клас B - 6 литров - SpeedyClave® 6 B

Марка: Cominox
Код на продукта: SpeedyClave® 6 B
Наличност: Със запитване
Цена:
0,00лв.
С включено ДДС

SpeedyClave® отговаря на всички професионални изисквания за стерилизация: различни модели автоклави с различни капацитети, снабдени с модерна технология, в съответствие с най-новите технически и регулаторни стандарти и произведени благодарение на опита на Cominox, производител повече от 25 години.

Всички автоклави Cominox са изцяло проектирани и произведени съгласно процедурите за качество и UNI EN ISO 9001: 2008UNI EN ISO 13485: 2004.

Гамата включва две продуктови линии: SpeedyClave, който е бърз и ефективен, и SterilClave, който е практичен и универсален.

SpeedyClave се произвежда с капацитет от 6 или 18 литра. Те се характеризират с изключителна скорост на стерилизация благодарение на своя мощен парогенератор.

Обхватът на SterilClave е доста широк. Има модели с различен капацитет -  6, 18 и 24 литра.

Налични са 12 различни модела, които изпълняват фракционни вакуумни цикли от тип B и термодинамични вакуумни цикли oт тип S.

SpeedyClave® е най-добрият вариант за честа и бърза стерилизация. Автоклавите от тази серия са идеални за всеки, който изпитва необходимост от извършването на множество стерилизационни цикъла през деня.

SpeedyClave® гарантира бърза и същевременно високотехнологична работа, благодарение на различните си предварително задаващи се програми в зависимост от различните материали за стерилизиране.

Благодарение на различните им размери и характеристики, стерилизаторите COMINOX предлагат голям избор съгласно каквито и да е изисквания за работа и пространство.

Големият дисплей позволява лесна и удобна употреба.

Проследяването на стерилизационните програми е гарантирано от електронния контрол, както и от други помощни технологии като например новата SD карта за вътрешна памет, която може да проследи всеки цикъл на автоклава (до 65,000 цикъла), за да се осигури максимална безопасност по време на стерилизация.

Гамата модели включва автоклави от Клас Б с програми интегрирани в поредица от модели, версия 6, която е изключително компактна и версия 18 - практична и изключително функционална, снабдени с помпа, спомагаща създаването на фракционен вакуум.

Всеки автоклав е произведен съгласно Европейски стандарт EN 13060, което гарантира висока произодителност и качество.

Стерилизационната камера е изработена от ръчно полирана неръждаема стомана, за да се гарантира възможно най-добра устойчивост и лесно почистване. Повърхността на камерата е проектирана да отблъсква ефикасно микроорганизми и евентуалното образуване и развитие на такива. Това е и причината за дългата й гаранция - 10 години.

Резервоара за вода също е изработен от неръждаема стомана. Повечето автоклави са произведени с пластмасов резервоар за вода, което води до необходимостта от много по-често източване. Недостатък на пластмасовите резеровари е още, че стареят доста бързо, което означава изтъняване на стените на резеровара, което го прави по-лесно чуплив.

Автоклавите на Cominox са снабдени с т.н. автодиагностика, която спомага и улеснява поддръжката.

Различните модели автоклави SpeedyClave® и техните приспособления отговарят изцяло на Вашите изисквания.

 

 

Серия SpeedyClave Клас B :

►  Стерилизация чрез пулсов вакуум.

​►  Резервоар за чиста вода и резервоар за използвана.

►  Многофункционално меню достъпно само със специално USB у-во.

►  Изпълнява цикли от тип B, S и N, стерилизира всички видове материали.

►  Лесна проследимост на работните процеси чрез вграден принтер или SD карта памет.

►  Бърза и убодна стерилизация.

 

  БЪРЗА СТЕРИЛИЗАЦИЯ САМО ЗА 12 минути с компактния Автоклав модел SpeedyClave® 6 B, който разполага с идеалния за Вас капацитет, с 2 големи тави (18 x 28 см).

  Отваря се с бутон.

  SpeedyClave® 6 B може да извършва изключително бързи цикли. Идеалното решение за тези, които се нуждаят от многократна стерилизация на по-малки материали.

  7 Бързи програми - Усъвършенстван дизайн, съчетан с компактен размер, SpeedyClave® 6 B предлага няколко бързи програми, от които "Програмата за периферия" показва най-добри резултати що се касае до време - САМО за 12 минути. Ето защо този модел е считан за един от най-практичните и използвани автоклави на пазара. 

  Стандарти за стерилизация - Отговаря изцяло на строгите Европейски и Австралийски изисквания.

✓  По-удобен от всякога - Предварително програмируем старт, който Ви позволява да нагласите желания от Вас цикъл в точно определено време.

  Можете да изберете типа деминерализирано водоснабдяване.

  Ръчно зареждане на водата.

  За пълноценна стерилизация е необходимо автоклава да се използва с уредите за деминерализация на водата : Speedywater и Osmywater.

 
​​
 
 
 
ИНСТАЛИРАНЕ
 
 
 
ВКЛЮЧВАНЕ
 
 
 
РАБОТА С КОНТРОЛНИЯ ПАНЕЛ
 
 
 
РУТИННА ПОДДРЪЖКА
 

Напишете отзив

Вашето име:Вашият отзив:

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:

Дентални консумативи - view all