Работно време: Понеделник - Петък, 08:30 - 17:30ч. / ЗА ПОРЪЧКИ: 032 99 22 99
Добре дошли ! Влезте или създайте нов профил!
Кошницата е празна!

Автоклав Клас S - 24 литров - SterilClave® 24 S

Марка: Cominox
Код на продукта: SterilClave® 24 S Dynamica
Наличност: Със запитване
Цена:
0,00лв.
С включено ДДС

SterilClave® отговаря на всички професионални изисквания за стерилизация: различни модели автоклави с различни капацитети, снабдени с модерна технология, в съответствие с най-новите технически и регулаторни стандарти и произведени благодарение на опита на Cominox, производител повече от 25 години.

Всички автоклави Cominox са изцяло проектирани и произведени съгласно процедурите за качество и UNI EN ISO 9001: 2008UNI EN ISO 13485: 2004.

Гамата включва две продуктови линии: SpeedyClave, който е бърз и ефективен, и SterilClave, който е практичен и универсален.

SpeedyClave се произвежда с капацитет от 6 или 18 литра. Те се характеризират с изключителна скорост на стерилизация благодарение на своя мощен парогенератор.

Обхватът на SterilClave е доста широк. Има модели с различен капацитет -  6, 18 и 24 литра.

Налични са 12 различни модела, които изпълняват фракционни вакуумни цикли от тип B и термодинамични вакуумни цикли oт тип S.

Благодарение на различните им размери и характеристики, стерилизаторите COMINOX предлагат голям избор съгласно каквито и да е изисквания за работа и пространство.

Серията SterilClave® Ви позволява да извършвате стерилизационни процедури на всички видове инструменти - твърди (плътни), кухи или порести, опаковани или не, чрез стерилизационни програми, които използват фракционирани вакуумни пулсации, контролирани от електронна система.

Големият дисплей позволява лесна и удобна употреба.

Проследяването на стерилизационните програми е гарантирано от електронния контрол, както и от други помощни уреди, за да се осигури максимална безопасност по време на стерилизация.

Широката гама модели включва автоклавите Клас S, с версии 6, 18, 24, които разполагат с термодинамична вакуумна технолигия; програмите от Клас Б са интегрирани в поредица от модели, версия 18 и 24, изключително функционални, снабдени с помпа, спомагаща създаването на фракционен вакуум.

Всеки автоклав е произведен съгласно Европейски стандарт EN 13060, което гарантира висока произодителност и качество.

Стерилизационната камера е изработена от ръчно полирана неръждаема стомана, за да се гарантира възможно най-добра устойчивост и лесно почистване. Повърхността на камерата е проектирана да отблъсква ефикасно микроорганизми и евентуалното образуване и развитие на такива. Това е и причината за дългата й гаранция - 10 години.

Резервоара за вода също е изработен от неръждаема стомана. Повечете автоклави са произведени с пластмасов резервоар за вода, което води до необходимостта от много по-често източване. Недостатък на пластмасовите резеровари е още, че стареят доста бързо, което означава изтъняване на стените на резеровара, което го прави по-лесно чуплив.

Автоклавите на Cominox са снабдени с т.н. автодиагностика, която спомага и улеснява поддръжката.

Различните модели автоклави SterilClave® и техните приспособления отговарят изцяло на Вашите изисквания.

 

Серия SterilClave Клас S Dynamica :

►  Без вакуумна помпа извършва стерилизационни програми тип S и N.

►  Стерилизира всички видове материали, освен материали от тип A.

►  Ръчно заключване на вратата.

►  Ръчно зареждане на водата.

 

  Интелигентен стерилизатор - Умело управлява голяма част от своята висока технология, оставяйки Ви единствено да поставите тавите за стерилизация, да затворите вратата и да натиснете само един бутон (за старт).

  Лесен за употреба - Удобен LCD дисплей и потребителски интерфейс, което прави автоклава лесен за употреба, ще знаете винаги какво точно се случва, какво ще се случи след това и кога уреда се нуждае от нов филтър.

  Стандарти за стерилизация - Отговаря изцяло на строгите Европейски и Австралийски изисквания.

✓  По-удобен от всякога - Предварително програмируем старт, който Ви позволява да нагласите желания от Вас цикъл в точно определено време.

✓  Избора е Ваш - В случай, че имате нужда от по-специална програма за стерилизация, която отговаря по-добре на Вашите изисквания, лесно можете да зададете желаните параметри.

✓  SterilClave® 24 S Dynamica разполага с идеалния за Вас капацитет, с  3 до 5 големи тави (18 x 38 см) или 3 контейнера за стерилизация (31 х 19 х 4 см).

  Автоматично отваряне и затваряне на вратата VLS (вакуумно заключване).

  Можете да изберете типа деминерализирано водоснабдяване.

  За пълноценна стерилизация е необходимо автоклава да се използва с уредите за деминерализация на водата : Speedywater и Osmywater.

 
 
 
​​
 
 
 
ИНСТАЛИРАНЕ
 
 
 
ВКЛЮЧВАНЕ
 
 
 
РАБОТА С КОНТРОЛНИЯ ПАНЕЛ
 
 
 
РУТИННА ПОДДРЪЖКА
 

Напишете отзив

Вашето име:Вашият отзив:

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:

Дентални консумативи - view all