Работно време: Понеделник - Петък, 08:30 - 17:30ч. / ЗА ПОРЪЧКИ: 032 99 22 99
Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Кошницата е празна!

Headlines

Харесай - Сподели - Спечели
Условия на кампанията „Харесай – сподели - спечели”     Какво представлява? Целта на кампанията е, когато някой потребител хареса и сподели страницата ни във Facebook- http://facebook.com/MedicalparkBG , то същия да бъде възнаграден за своето съпричастие и отделено време.   Кой може да участва? Всеки един човек, който хареса или сподели страницата ни във Facebook   Награди: 3% отстъпка при поръчка от нашия сайт или на място в нашите м..
Read More
Весели празници
Уважаеми посетители, приятели, клиенти, партньори,  Желаем да ви уведомим, че зимната ни почивка започва от 24 Декември и ще продължи до 4 Януари. През това време няма да можем да отговаряме на телефонните Ви обаждания, както и на електронната поща. Всички поръчки направени през този период, ще бъдат обработени на 5ти и 6ти Януари.  Благодарим Ви! Медикалпарк Ви желаe весели празници и честита нова година! ..
Read More
Медикус, Денто, Галения
Здравейте скъпи приятели! Искаме да благодарим на всички Вас, които отлелихте време и посетихте нашия щанд на изложението Медикус, Денто, Галения, което се проведе в гр. Пловдив от 22 до 25 Ноември 2014. Споделяме и няколко снимки, за тези които не успяха да ни посетят. Желаем Ви успех и до скоро виждане!     ..
Read More
Покана - 11.08.2014
Здравейте Скъпи Приятели! Искаме да Ви поканим на ежегодно провеждащата се изложба "МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ - 2014", която ще се проведе в Междунатоден Панаир Пловдив от 22 Октомври до 25 Октомври 2014. Ще бъдем в Палата №11 - щанд № I-1.  Щанда ни е първия вляво, като минете през главния вход. Очакваме Ви с нетърпение! Поздрави!    Екипа на Медикалпарк ЕООД ..
Read More
Здравейте приятели! Искаме да Ви запознаем с новата ни услуга: Фиксирана Цена за Доставка - 5лв. Това е услуга, от която може да се възползва всеки наш клиент при поръчка на атикули от нашия сайт. Фиксирана цена за доставка от 5 лева е валидна за всички поръчки направени от сайта ни, от регистриран клиент. Без значение от теглото или обема на заявения продукт, цената за доставка няма да се оскъпи, а ще си остане 5 лв. за цяла България. При бланката за поръчка в полето доставка, клиен..
Read More